Tuesday January 14, 2025

Time slot	Total Session Time	North Hall	South Hall Raw Products (Red Gold)	Classooms B-C Fresh Vegetables	Classroom A High Tunnels	Conference Rooms 1 & 2 Food Safety?	Business & Marketing
8:00-8:30	Total Session Time	LXPO	naw riodacts (ned dold)	Tresti vegetables	riigii ruiilleis	rood safety:	Dusiness & Marketing
8:30-9:00	Registration and Poster Setup						
9:00-9:30	Garlic and onions (TBD)? Intro to High Tunnels (TBD)						
9:30-10:00				Scotch Bonnett Variety Trials	Insect Management in High		
	1.5 hours	Expo	Raw Products (Red Gold)	(Langenhoven)	Tunnels (Ingwell)		
10:00-10:30				Cole Crops (TBD)?	Disease Management in High Tunnels (Escalante)		
10:30-11:00	30 minutes			Break	· ·		
				Weed Management Updates for	Production in High Tunnels		
11:00-11:30	1 hour	Expo	Raw Products (Red Gold)	Vegetable Farms (Meyers)	(Guan)		
11:30-12:00					NCRS and High Tunnels (TBD)		
12:00-12:30 12:30-1:00	1 hour			Lunch			
				Sustainable Pepper Project			
1:00-1:30				(Langenhoven)			
1:30-2:00	1.5 hours	Expo	Raw Products (Red Gold)	Cover cropping for soil health			
				Insectary strips and beneficial			
2:00-2:30				insects (Ingwell)			
2:30-3:00	30 minutes			Coffee Break and Poster S	ession.		
3:00-3:30				Panel (growers and researchers)			
	1 hour	Expo	Raw Products (Red Gold)	discussion on intensifying			
3:30-4:00			man reduced (med cond)	production challenges in the			
				face of climate change			
4:00-4:30	0.5 hour			PARP recertification (Sout	h Hall)		

Wednesday January 15, 2025

Total Session Time		North Hall					
Time slot	Dession Time	Fruit 1 (Tree Fruit) Fruit 2 (Small fruit) Controlled Environ. Ag. (half day)					
8:00-8:30	Registration	Trait I (Tree Trait) Trait I (Small trait)					
8:30-9:00							
9:00-9:30	1.5 hours	Expo Insect monitoring traps- Elizabeth Long Empty					
9:30-10:00		Spotted Lanternfly- Tracy Leskey (USDA West Virginia)					
10:00-10:30		Irrigation- Mark Torkelson (Indiana Irrigation),					
10:30-11:00	30 minutes	Coffee Break					
11:00-11:30	1 hour Expo	Herbicide application technologies- Steve Meyers Empty					
11:30-12:00							
12:00-12:30 1 hour Lunch a		and Cider Tasting					
12:30-1:00							
1:00-1:30	2 hours Expo	Plum curculio- Tracy Leskey (USDA West Virginia)Intro to Growing Grapes- Miranda Purcell					
1:30-2:00		Apple rootstock update- Peter Hirst Neopest- Cesar Escalante					
2:00-2:30		Trellising and high density production systems- Peter HIrst SWD parasitoids- Elizabeth Long					
2:30-3:00	30 minutes	Coffee Break					
3:00-3:30	30 minutes	Round table discussion: Heirloom and hard-to-find varieties- Peter Hirst					
3:30-4:00	30 minutes	Expo					
4:00-4:30	30 minutes	PARP recertification (South Hall)					